Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianočné darčeky



Autor: Jana Sedlákov
10.11.2014 (13:00)

Darčeky patria k Vianociam. Ak máte radi tlačenicu v obchode, ešte nenakupujte. Vyčkajte až do 20. decembra, potom si užijete tlačenice viac než  dosť.

Na najväčšom internetovom portáli Vianoce.sk mali čitatelia možnosť hlasovať v ankete, v ktorej sme sa pýtali jednoduchú otázku:  Už ste začali nakupovať vianočné darčeky? Tu sú výsledky:
anketa-darčeky2014
Drvivá väčšina ľudí, ktorí sa zapojili do hlasovania, vianočné darčeky už nakupovať začali resp. už o nákupe premýšľali. Sú to presne tí, ktorí tesne pred Vianocami nechcú čakať 20 minút na parkovisku pred nákupým centrom, aby vôbec zaparkovali.
A potom sa musia predierať do obchodov, stáť v rade pred každou pokladňou,...a nadávať, že sa všetci zbláznili, že nakupujú toľko veľa.

V ankete len 15% čitateľov hlasovalo, že nakupujú na poslednú chvíľu. Môžu to byť workoholici, ktorí trávia v práci nielen pracovný čas, ale aj voľný čas. Potom už im ostane iba víkend tesne pred Vianocami, aby všetko dobehli. Alebo sú to tí, ktorí zúfalo nevedia, čo by darovali svojim blízkym. Preto vianočný nákup odkladajú na poslednú chvíľu a dúfajjú, že ich v obchode osvieti a vyberú vhodný vianočný darček.


Ako sa vyhnúť vianočnému nákupnému stresu


1. Strávte pár hodín surfovaním po internete a určite objavíte zaujímavé darčeky, ktoré môžete nakúpiť v eshope. Neobjednávajte v eshope na poslednú chvíľu. Dodacie lehoty môžu byť od niekoľkých dní až po niekoľko týždňov. Vyhnete sa tlačenici a  nákupnej horúčke.

lišta Odporúčame
2. Povedzte deťom, nech napíšu List Ježiškovi. Pokiaľ ste doteraz nepoznali ich túžby, čo by si priali nájsť pod vianočným stromčekom, teraz sa ich určite dozviete.

3. Pokiaľ ste v koncoch a fakt neviete čím prekvapiť svokru alebo manžela, vsaďte na praktický darček. Chutnou delikatesou alebo kvalitnou kozmetikou nič nepokazíte.

4. Nevyberajte darčeky podľa seba. Pokiaľ ste vášnivý futbalista, vaša manželka nemusí prejaviť dosť nadšenia, keď dostane lístky na futbalový zápas Slovanu.

5. Nepreháňajte to! Jeden darček darovaný z lásky, má väčšiu hodnotu, ako päť darčekov kúpených z nutnosti. Veď Vianoce nie sú iba o darčekoch.

Čas, ktorý ušetríte pri nákupe darčekov, môžete stráviť s priateľmi a rodinou na vianočných trhoch. Mňaaaam, chlieb s masťou a cibuľou, cigánska, lokše, medovina a teplé varené víno....už sa tešíme!



Foto: redakcia

1. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml
2. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
3. TIP na darček
Robot Heads Up - Šteňa
4. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní

Sponzorované odkazy