Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Viete sporiť?



Autor: Andrej Dorič
07.05.2014 (11:00)

Sporiaci účet? Termínovaný vklad? Podielové fondy? Zlato?....Dnes môžete využiť na sporenie a investovanie veľa finančných produktov. Aký je medzi nimi rozdiel? Pomôžeme vám zorientovať sa.

V novej poradni na Banky.sk vám Katarína Sásiková, riaditeľka privátneho bankovníctva J&T banky, vysvetlí aké formy investovania cez banku si môžete vybrať a pomôže vám zorientovať sa v investičných produktoch.

Dozviete sa aj o poplatkoch, ktoré vás pri investovaní cez banku čakajú a či je možnosť cez banku investovať aj online.

ZADAJTE OTÁZKU DO PORADNE

 
Zameriame sa aj na konkrétne investičné produkty ako zlato a podielové fondy. Prečítate si, aké ročné výnosy môžete čakať pri investovaní do týchto produktov.

Napokon zistíte, ako sú vaše investície cez banku chránene a ako musíte svoje výnosy z investovania zdaniť.

lišta

Ako efektívne sporiť


Pri téme sporenia sa budeme venovať najmä termínovaným vkladom. Dozviete sa o výnosoch na nich, ale aj o poplatkoch, ktoré vás pri týchto produktoch čakajú.

Prezradíme vám aké pravidlá by ste mali pri sporení dodržiavať a aké sú najčastejšie chyby pri sporení.

Dozviete sa, čo je výhodnejšie na dlhodobejšie sporenie, vkladná knižka alebo termínovaný účet. Zistíte, kedy sa oplatí sporiaci účet a kedy termínovaný. V poradni dostanete prehľad aj o tom, aké minimálne vklady a zostatky na viazanom vklade vyžadujú jednotlivé banky.

Vysvetlíme vám pojem kapitalizácia úrokov a či je výhodné pravidelné pripisovanie úrokov z termínovaného vkladu na bežný účet.

Napokon zistíte aj to, či banky garantujú výšku úrokov na termínovaných vkladoch a či vám môže na peniaze na vašom vklade siahnuť exekútor.
 

Zdroj: Banky.sk, Foto: Ivan Sedlák

1. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml
2. TIP na darček
Šampón a pena do kúpeľa Spiderman
3. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
4. TIP na darček
Paradoxe

Sponzorované odkazy