Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianoce 2014



Autor: redakcia Vianoce.sk
08.10.2014 (14:00)

Aj v tomto roku vám chceme blížiace sa Vianoce 2014 spríjemniť a napomôcť tomu, aby sa stali skutočnými sviatkami pokoja, radosti a veselosti. Prečítajte si, čo sme pre vás pripravili.

Po roku sme opäť späť. Aj tento krát vám prinášame a ponúkame tipy na vianočné darčeky, tipy ako a kde stráviť predvianočný čas s rodinou či priateľmi, ako aj množstvo ďalších informácií týkajúcich sa vianočných sviatkov a nádherného obdobia, ktoré im predchádza.

Presvedčte sa sami o tom, že jednotlivé kategórie v sebe ukrývajú bohatý obsah. Urobte si pohodlie a nazrite do nášho sveta Vianoc...


Vianočné darčeky

Existuje zopár šťastlivcov, ktorí presne vedia, čo na Vianoce darovať. Ale čo tí ostatní? Pre všetkých tých, ktorí potrebujú poradiť, sú tu Vianočné darčeky. Nájdete medzi nimi "horúce" tipy na vianočné darčeky pre deti, ženy, mužov. Vianočné darčeky tradičné, aj tie dych vyrážajúce. Nakuknite a uvidíte....

Vianočné recepty

Omrzelo vás piecť každý rok tie isté koláče? Chcete vyskúšať niečo nové? Skúste si vybrať z našich Vianočných receptov a po celom vašom byte či dome sa iste roznesie príjemná vôňa. Medzi receptami na koláčiky nájdete aj zdravé vianočné pečivo s ovsenými vločkami (vyskúšajte, sú fakt výborné). Okrem receptov na sladké a slané koláče, nájdete aj recepty na vianočný punč a iné nápoje, vianočnú kapustnicu a ryby.  Ak máte vianočný recept, s ktorým sa chcete podeliť, napíšte nám, radi ho zverejníme.

vianocne kolace


Všetko o Vianociach

V kapitole O Vianociach nájdete pútavé články a informácie o vianočných sviatkoch na Slovensku i zo sveta. Zaspievaním si vianočných kolied či pesničiek počas prípravy na Vianoce a pri rozsvietenom vianočnom stromčeku sa čaro Vianoc u vás doma ešte znásobí. Myslíme aj na tých, ktorí sa nenarodili pod šťastnou hviezdou a potrebujú pomoc ostatných, aby sa rozžiarili ich tváre, nielen počas vianočného obdobia. V kategórii Vianočná charita poskytujeme priestor charitatívnym organizáciám na prezentovanie ich činnosti.

vianocne trhy

Vianočné podujatia

Predvianočné obdobie je štedré na kultúrny program. Vianočné podujatia zahŕňajú prehľad neodmysliteľných vianočných trhov 2014, tipy na ďalšie vianočné podujatia, výstavy a expozície v múzeách i výber aktuálneho TV programu. Zoznam podujatí sa bude, samozrejme, pravidelne rozširovať a aktualizovať s blížiacimi sa vianočnými sviatkami. Ponúkame aj možnosť vyhľadať si informácie o bohoslužbách.

 


Vianoce a deti

Ani naši najmenší nezostávajú bez povšimnutia. Veď ako by aj mohli. Vianoce a deti sú venované práve im. Nájdete tu vianočné básničky a pesničky, vianočné hry, omaľovánky a veľa iných vianočných zaujímavosti. Pomôžte Ježiškovi, aby sa nepomýlil a priniesol vašim deťom práve ten darček, po ktorom túžia. List Ježiškovi môžu deti poslať cez Vianoce.sk. A či si vianočné darčeky zaslúžia? To vám pomôže zistiť náš kalendár dobrých skutkov. Stačí vytlačiť a pripnúť na chladničku.  Ak sa chcete s deťmi aktívne zapojiť do vianočných príprav, ponúkame vám niekoľko tipov ako na to. V ďalšej podsekcii vianočné úlohy pre škôlkárov si môžu vaše ratolesti hravo overiť grafomotoriku a postreh. Úlohy sú zamerané na tematiku Vianoc a zimy a sú ozaj prehľadne spracované. 

Pošli List Ježiškovi už teraz!


Vianočná hudba

Vianočný i predvianočný čas si môžete spríjemniť počúvaním vianočných pesničiek. Pripravili sme pre vás výber tých, bez ktorých si Vianoce ani nevieme predstaviť. Tento rok sme prepojili vianočnú hudbu s textami, čo vám uľahčí spievanie. V tejto kategórii nájdete tradičné vianočné pesničky a koledy , ale aj pôvodné rusínske a ukrajinské koledy. Ak by sa vám nebodaj málilo, vypočuť si môžete aj modernú vianočnú hudbu.

Vianočné pozdravy

Originálny vianočný pozdrav a SMSka poteší každého. Vianočné pozdravy ponúkajú práve túto možnosť. Ak nemáte práve básnické črevo, inšpirujte sa alebo si priamo vyberte z našej ponuky vianočných i novoročných veršíkov.

Nenechajte si nič ujsť. Ak sa vám páčia Vianoce, pridajte sa k nám na Facebooku. Naladíme vás na Vianoce 2014 už teraz.

Ak ste niečo hľadali a nenašli, napíšte nám.

Hurá, už sa všetci tešíme na VIANOCE 2014!


Redakcia Vianoce.sk

Foto: Ivan Sedlák

1. TIP na darček
ARMODD Roundz 4 rose gold
2. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
3. TIP na darček
Paradoxe
4. TIP na darček
Náramok Miro Tigrie oko a kokos

Sponzorované odkazy