Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianoce 2010



Autor: redakcia Vianoce.sk
15.10.2010 (11:00)

Portál Vianoce.sk vám chce aj tohtoročné, pomalým krokom sa blížiace, vianočné sviatky spríjemniť a napomôcť tomu, aby sa Vianoce stali skutočnými sviatkami pohody, radosti a harmónie.


Po roku sme teda späť. Aj tentokrát vám chceme priniesť a ponúknuť tipy na vianočné darčeky, tipy ako a kde stráviť predvianočný čas s rodinou či priateľmi ako aj množstvo ďalších informácií týkajúcich sa vianočných sviatkov a nádherného obdobia, ktoré im predchádza.

Jednotlivé kategórie v sebe ukrývajú bohatý obsah. Urobte si pohodlie, nazrite do nášho sveta a nechajte sa inšpirovať.

K príjemnej a slávnostnej nálade Štedrého večera patrí vianočná nádielka, obdarovávanie najbližích. Pre všetkých tých, ktorí potrebujú poradiť, sú tu Vianočné darčeky.

V kapitole O Vianociach nájdete pútavé články a informácie o vianočných sviatkoch na Slovensku i zo sveta. Vyskúšaním niektorých receptov z našej ponuky sa iste roznesie príjemná vôňa po celom vašom byte či dome. A možno práve zaspievaním si vianočných kolied či pesničiek pri rozsvietenom vianočnom stromčeku sa čaro Vianoc u vás doma ešte znásobí. Myslíme aj na tých, ktorí sa nenarodili pod šťastnou hviezdou a potrebujú pomoc ostatných, aby sa rozžiarili ich tváre, nielen počas vianočného obdobia. V kategórii Vianočná charita poskytujeme priestor charitatívnym organizáciám na prezentovanie ich činnosti.

V našej Vianočnej ankete, v ktorej odpovedajú známe osobnosti, sa dozviete, ako sa Vianoce slávia u nich doma.

Predvianočné obdobie je štedré na kultúrny program. Pre uľahčenie sme pre vás pripravili prehľady podujatí hneď v niekoľkých oblastiach. Kapitola Vianočné podujatia zahŕňa prehľad neodmysliteľných vianočných trhov v slovenských mestách či mestečkách, tipy na ďalšie vianočné podujatia a akcie, výstavy a expozície v múzeách i výber programov slovenských televíznych staníc. Zoznam podujatí sa bude samozrejme rozširovať s blížiacimi sa vianočnými sviatkami. Ponúkame aj možnosť vyhľadať si informácie o bohoslužbách.

Ani naši najmenší nezostávajú bez povšimnutia. Veď ako by sme mohli. Vianoce a deti sú venované práve im. Vianočné darčeky sú rozhodne to, na čo okrem zimných radovánok deti počas vianočných prázdnin veľmi tešia. Pomôcť Ježiškovi, aby sa nepomýlil a priniesom im práve ten darček, po ktorom túžia, môžu tak, že mu pošlú list prostredníctvom nášho portálu Vianoce.sk. Potom už musia byť len trpezlivé a počkať si kým príde deň D. Taktiež si môžu zopakovať či naučiť sa nové detské básničky a pesničky alebo zahrať si niektorú z vianočných hier.

Úprimný vianočný pozdrav, pohľadnica či SMSka poteší každého. Vianočné pozdravy ponúkajú práve túto možnosť. Ak nemáte práve básnické črevo, inšpirujte sa alebo si priamo vyberte z našej ponuky veršíkov.

Ak si náhodou chcete urobiť predvianočnú atmosféru už teraz, môžete. Vianoce v mobile vám k tomu napomôžu.

Pripravujeme pre Vás ešte mnoho ďalších noviniek a zaujímavostí, ktoré si určite nenechajte újsť, pretože vianočný portál Vianoce.sk ponúka zábavu a rozptýlenie pre všetkých - malých i veľkých.
'

1. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní
2. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml
3. TIP na darček
Šampón a pena do kúpeľa Spiderman
4. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!

Sponzorované odkazy